Vossenjachten informatie

VOSSENJACHTEN

 

 

 

 

Wilt u eens een radio-vossenjacht doen en weet u niet waar u terecht kunt?
Kijk dan eens op de website van de VERON Vossenjacht Commissie die onder de titel ARDF Team Nederland informatie aanbiedt over vossenjagen in de breedste zin van het woord. (ARDF staat voor Amateur Radio Direction Finding)
Tevens is er een uitgebreide kalender beschikbaar waar alle vossenjachten in den lande en in het nabije gebied in Duitsland en België staan vermeld. Hier staan aankondigingen, uitslagen en andere bijzonderheden.

Er worden alleen al in Nederland jaarlijks meer dan vijftig (!!) vossenjachten georganiseerd. Ook op evenementen als het VERON Pinksterkamp en het “Drie Landen Treffen” vindt u vele vossenjachten in alle soorten en maten, voor jong en oud.

Hieronder vindt u de links naar onze website en indien u op de verzendlijst wilt komen te staan voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan kunt u een email sturen naar ardf@veron.nl (de nieuwsbrief wordt altijd in Bcc. verstuurd).

ARDF Team Nederland website (ardf.veron.nl)
Landelijke Vossenjacht kalender (via ardf.veron.nl)
Actuele wekelijkse “Vossenjacht info” nieuwsbrief (PDF-afdruk van de nieuwsbrief)
VERON website “Vossenjacht – ARDF” pagina (via www.veron.nl)

Wij hopen u te kunnen begroeten op één van de vele vossenjachten. En heeft u vragen, stuurt dan een email: ardf@veron.nl

Namens de VERON Vossenjacht Cie,

Edwin Verburg PE5EDW
(lid VERON VJCie en webmaster ardf.veron.nl)
email: ardf@veron.nl