Uitnodiging Pinksterkamp 2019

Reacties zijn gesloten

Uitnodiging Pinksterkamp 2019

Dr. Om,
Dit jaar organiseren wij (net als ieder jaar), vanaf vrijdag 07 juni t/m maandag 10 juni 2019, weer ons Pinksterkamp, met op zondagmiddag, eerste Pinksterdag, een barbecue, op camping “Het Bosland” aan de Meeneweg 29 te Zelhem.
Lijkt het je leuk om een gezellig lang weekend te kamperen met anderen die dezelfde hobby hebben en hun ervaringen met iedereen willen delen, dan ben je van harte welkom.
Is kamperen iets wat je niet trekt, dan mag je ook op gewoon op bezoek komen hoor. Er is altijd wel ergens iemand om een praatje mee te maken en die de koffie klaar heeft of snel kan maken.
Zoals de plannen nu liggen komt de hoge antennemast dit jaar NIET op het kampeerveld te staan. Omdat het heel veel werk is om de mast elk jaar weer naar de camping te brengen en overeind te zetten en er daarna (relatief) weinig gebruik van gemaakt wordt, is besloten om dit jaar de mast in de stalling te laten staan.
Maar ondanks de afwezigheid van de hoge mast gaat het vast weer heel gezellig worden.
Ik weet graag van te voren met wat voor kampeermiddel (tent, caravan of camper) en met hoeveel personen je komt, zodat ik de grootte van het stuk campingterrein kan inschatten.
Ik verzoek je dan ook om dit z.s.m. aan mij door te geven via het mail adres; pinksterkamp@pi4dtc.nl.
Even voor de goede orde. Het “staangeld” voor het kamperen is voor je eigen rekening.
De barbecue.
De leverancier van de barbecuespullen van vorig jaar heeft het heel erg goed gedaan (uitstekend van kwaliteit) en zal daarom ook dit jaar weer de barbecue gaan verzorgen.
Dat gaat dus vast weer helemaal goed komen.
De persoonlijke bijdrage van de barbecue zal dit jaar € 12,50 PP zijn. De meerkosten zullen uit de clubkas worden gefinancierd. De koffie is inbegrepen maar de andere drankjes niet (tenzij nog anders wordt besloten).
I.v.m. de te maken afspraken met de leverancier wil ik graag z.s.m. (doch uiterlijk 1 juni 2019) van je weten of je komt mee eten en met hoeveel personen. Er is een mogelijkheid om vegetarisch- of zelfs Halal te barbecueën. Mocht je dat graag willen, dan ook dat even opgeven.
Dan nog even het volgende:
Koen Roes, PA1KR, heeft onlangs een mooie lezing gegeven over hoe hij verbindingen maakt over diverse amateursatellieten.
Om dat verder te verduidelijken komt hij op zondag (1e Pinksterdag) met zijn satellietapparatuur naar ons Pinksterkamp. Hij zal daar diverse demonstraties geven en laten zien hoe je mooie verbindingen kunt leggen over satellieten.
Resumé:
Opgeven voor het kamperen en de barbecue voor 1 juni a.s. via pinksterkamp@pi4dtc.nl.
Tot zover deze Voorjaarsconvo.
Hopelijk tot ziens op de camping.
73

Fokke Mooij, PA3BUX
Secretaris A24
Secretariat.a24@gmail.com
info@pi4dtc.nl
Tel: 06-40140030
Secretariaat A24

Letter grootte