Geweldig Pinksterkamp editie 2017

Reacties zijn gesloten

Het Pinksterkamp 2017 is een groot succes geworden. De weergoden waren ons goed gezind en zo hebben we, zelfs zonder grote mast, een geweldig Pinksterkamp gehad op ons bekende adres, camping Het Bosland aan de Meeneweg in Zelhem.

Hierboven hijsen Henk en Fokke de vlag wat de officiële opening van het kamp betekent. De belangstelling groeit en het weekend wordt opgerekt tot aankomst op donderdag, of vrijdagmorgen en gebruikt tot en met de middag van tweede Pinksterdag. Naast -traditioneel- een BBQ op eerste Pinksterdag was er dit jaar een -open- inloop Arduino-sessie, verzorgd door Rob Krijgsman en Henk Spekkink, op zaterdagmiddag. Belangstelling van zo’n 15 OM’s en groot enthousiasme.

Henk PA3BQS tijdens de Arduino sessie in de zaal/kantine van de camping.

 

 

 

Mooi weer deze keer; prachtige luchten net voor zonsondergang. Te zien zijn de Veron-vlag in de mast, naast een fiberglas antenne-mast.

 

 

Hier de napraatsessie van de BBQ die op zondagmiddag werd georganiseerd. Een nieuwe leverancier van het vlees; dat viel goed in de smaak.

 

 

De pakketten werden uitgereikt op een aparte tafel. Hier Sharon en Wendy aan het werk; of krijgen ze instructies van de penningmeester.

 

 

 

Letter grootte